Spor Ayakkabının Konforu, Bebbini’nin Şık Tasarımlarıyla Buluştu...

06-02-2018 11:58
Spor Ayakkabının Konforu, Bebbini’nin Şık Tasarımlarıyla Buluştu...
1 yıldır çocuklarınızın özel günleri için hem sağlıklı, hem şık, hem kullanışlı, birbirinden renkli ve farklı modeller üreten, annelerin güvenle tercih ettiği markamız, spor ayakkabı grubuyla ürün gamını genişletiyor.

Hepsi el yapımı ve özenle hazırlanan, hakiki dana derisinden üretilen ve özel taban yapısıyla da ayak anatomisini koruyan ayakkabı grubumuz siz annelerin büyük beğenisini kazandı. Özel günlerinde çocuklarınıza giydirecek model arayışına çare olan Bebbini sizlerden gelen yoğun talepler dorultusunda ürün gamına spor ayakkabıları da ekledi.

Tüm ayakkabılarda olduğu gibi spor ayakkabılarımızla da çocukların ayak sağlığına özen gösteriyoruz. Tüm modellerimizin içi ve dışı hakiki dana derisinden üretilmektedir. Diğer suni derilerden üretilen spor ayakkabılar çocukların ayaklarını terletir ve koku yaparken Bebbini’nin hakiki deri ayakkabıları terleme ve koku yapmaz.

Ayak sağlığına gösterdiği önem kadar şıklığı da es geçmeyen Bebbini hazırladığı 4 farklı modelle adından epey söz ettirecek. Son zamanların modası dore ve gümüş rengiyle hazırlanan modeller, pop art esintisi veren zikzak desenli modeller ile çocuklarınız en az sizler kadar şık ve harika görünecek.

Bize yeni fikirler katan değerli yorumlarınızla kendimizi yenilemeye devam edeceğiz.

Her şey o minik ayakların doğru ayakkabı giymesini sağlamak için...
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.