Çocukların Bayram Ayakkabıları Bebbini ile Şimdiden Hazır

06-02-2018 09:14
Çocukların Bayram Ayakkabıları Bebbini ile Şimdiden Hazır

Yaz mevsimini geride bıraktığımız, sonbaharın yazdan kalma en tatlı zamanlarının yaşandığı şu günlerde bir diğer heyecan da bayramın yaklaşıyor olması. Küçük büyük her yaştan insanın beklediği bayram tatlı telaşlarını da beraberinde getiriyor. Bayramın getirdiği samimi aile ortamı, akraba ziyaretleri, yapılan hazırlıklar, bu koşturmacaların başında geliyor. Hiç kuşkusuz herkesten çok bu heyecan her zaman olduğu gibi en çok çocukları sarmış durumda.

Hepimizin çocukluğumuzdan da bildiği gibi, anne babalarımızın çeşitli zamanlarda aldığı hediyelerin hiçbiri, bayram alışverişi gibi heveslendirmiyor çocukları. Yeni elbise, yeni ayakkabı değil, adının bayramlık olmasından heyecan duyduğumuz zamanlar. Çocukları mutlu eden yeni giysiler ve ayakkabılar daha bayram gelmeden onları bayram havasına sokuyor bile. Ve tabii ki bu bekleyişin sonunda, bir an önce gelmesi beklenen bayram sabahı…

Özellikle bayramdan bir gün önce başucuna bırakılan bayram ayakkabısı bir ritüeldir çocuklar arasında. Bu masum beklentiye karşı bizlere düşen, öncelikle onların minik ayaklarının sağlığına dikkat ederek mutluluk duyacakları sevecekleri bebek ayakkabıları seçmek.

Bayrama özel hazırladığımız çocuk ayakkabı modellerimiz, tam da bayram sabahı için heyecanla beklenecek ayakkabılar... Çocuklarımızın ayak sağlığı ve ayakkabı seçimine hassasiyetle yaklaşıyor, bayramda da önceliklerimizden vazgeçmiyoruz. 40 yıllık deneyimimizin neticesi olarak minikleri hem sevindirecek hem de onların rahatını ön planda tutarak tasarladığımız ayakkabılarla bayram sabahına biz Bebbini olarak hazırız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.