Bebbini'de Sonbahar Kış Şıklığı

06-02-2018 09:15
Bebbini'de Sonbahar Kış Şıklığı
Sonbahar / Kış sezonunu merakla beklediğimiz şu günlerde, yetişkinler için olduğu kadar minik hanımların ve beylerin giyiminde de trendler önem taşıyor. 2015-2016 Sonbahar / Kış modası, mevsimin esintisiyle daha çok naturel renklerden ve rahatlığı ön planda tutan bir stilden oluşuyor. Bebbini olarak çocuk ayakkabı modasında sadece şıklığı değil, konforu da önemsediğimiz Sonbahar / Kış koleksiyonumuzla yeni tasarımlarımızı sizlere sunuyoruz.
 
Yeni sezonda süet ve ruganın uyumuyla tasarlanan botları, eskitilmiş deri ile hazırlanan Oxford modellerimizi, sonbaharın tonları ile renklendirdik. Kahveler, bordolar, krem ve pudranın yanı sıra dore ışıltılar… Ve tabii ki vazgeçilmez renklerimiz kırmızı, siyah ve pembelerimiz.
 
Son zamanların yeni moda akımı ‘Mini Me’ trendine uygun modeller bulabileceğiniz yeni koleksiyonumuzla çocuğunuzla uyumlu bir stil yakalamanız mümkün. Koleksiyonumuzda yer alan Mary Jane stili ayakkabılar ve Oxford botlar sezonun gözde renkleri ile minikler için yeniden yorumlandı.
 
Kız çocuklar için hazırladığımız; pembe, kırmızı, gri ve pudra tonlarının ağırlıklı olduğu kız çocuk ayakkabı modelleri fiyonk detaylar ve nakış işlemelerle klasik bir stil oluştururken, dijital baskı tasarımlar da trendy bir görünüm sağlıyor. Erkek çocuklar içinse lacivert, gri ve kahve tonlarının hakim olduğu botlar, renkli dikiş detayları ve bağcıklı erkek çocuk ayakkabı modelleri ile spor şıklık sunuyor.
 
Sonbahar ve kış aylarında çocuklar için beğenerek tercih edeceğiniz yüksek kalitede hakiki dana veya keçi derisi kullanılarak tamamı el işçiliği ile hazırlanan Bebbini ayakkabılar, minik ayaklar için sağlıklı ve güzel günlerde giyilmeye hazır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.