Corona Etkisinde Bir İlkbahar Yaz

07-05-2020 17:04
Corona Etkisinde Bir İlkbahar Yaz

2020 Corona ile mücadeleyle geçerken, izolasyon ve karantina günlerinin en çok etkilenenleri ise ne yazık ki çocuklar oluyor.

Onlar evde hiç alışık olmadıkları bir hayata zorunlu ve hızla bir giriş yaptılar. Tüm gün evde kalmayı uzaktan eğitim takip etti ve kaygı seviyeleri yükselen çocuklar bahar güneşinin pırıltılarını ancak camdan izleyebilir oldular.

 

Çocuklar devamlı farklı şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorlar. Sık sık çocuklarla yapılacak etkinlik arayan anne babalar için aslında iş hem kolay, hem de çok zor.

İhtiyacımız olan; uzun uzun oynanan oyunlar, sıcak aile sohbetleri, mutfakta kurabiye, pasta yapımı ile geçen dakikalar, çeşit çeşit kitaplar ve bolca hayal gücü.

 

Biz de, sokağa çıkamayan, karantinada günler geçiren çocuklarımıza, dışarı çıkabildikleri eski günlerdeki gibi rengarenk ayakkabılar hazırladık.

Kiminin evde, kiminin bahçede, kiminin de yakında sokaklarda giyebilecekleri yepyeni çocuk ayakkabılarıyla yüzlerinde kocaman gülümsemeler olmasını diliyoruz.

 

Bebbini İlkbahar&Yaz koleksiyonumuz için rengarenk tasarımlar yaptık. Tasarımlarımızın bazılarında çilekler, kirazlar; bazılarında ise doğanın, gökkuşağının tonları yer alıyor.

Hepsinin ortak özelliği ise, rahatlıkları. Bebbini çocuk ayakkabıları ile çocuklar anatomik çocuk ayakkabısı kullanabiliyor.

 

Bebbini İlkbahar&Yaz Çocuk Ayakkabısı Koleksiyonumuz şimdi online satışta…

 

Sağlıkla kalın,

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.