2019 İlkbahar-Yaz Nasıl Geçecek?

18-03-2019 17:53
2019 İlkbahar-Yaz Nasıl Geçecek?
2019 İlkbahar-Yaz Nasıl Geçecek?

Bu başlık altında sizlere 2019 ilkbahar yaz ayları için sıcaklık tahmininde bulunmayacağız ; konumuz bu yaz Bebbini Yıldızları için hazırladığımız sandalet, ayakkabı ve baharlık spor modeller…

2018 modasının çiçekli, romantik etkileri 2019’da da devam ediyor. Trend Gurusu Kim Mannino tarafından 2019 trendleri başlığı altında tanımlanan pastelin üstünlüğü ve neon etkiler minikleri de etkisi altına alacak. Bebbini tek cırtlı, süper kullanışlı spor modelimiz Easy, farklı renk alternatifleri ile bu bahar ayaklarda sıkça görülecek.
2019-2020 trendleri arasında yer alan kalın salaş görünümlü taban trendi çocuk modasına kadar indi, Joy modelimiz bu trendi sevenler için biçilmiş kaftan.

Neon renklerin karşı konulmaz göz alıcılığı da Bebbini çocuk ayakkabısı koleksiyonunda yerini aldı, neon arayanlar için size harika önerilerimiz Bebbini online mağazamızda…
Yazın ayaklar hava alsın diye hazırladığımız birbirinden konforlu ve şık sandaletlerimiz ise deri malzemesi sayesinde ayaklara hem hava aldırıp hem de ayaklarda görsel şölen yaratacak.

Tüm modellerimiz için www.bebbini.com online mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.
Peki sizin gönlünüz hangi Bebbini’de?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.