2018 Kış Koleksiyonu Hazır

26-10-2018 11:21
2018 Kış Koleksiyonu Hazır

Çocuklar İçin Kışlık Ayakkabı Nasıl Seçilmelidir ?


Ayakkabı nasıl seçilmelidir sorusu yetişkin bireylerde olduğu gibi çocuklar için de önemli bir sorudur. Ebeveynler son zamanlar bu konuda daha hassas ve özenli davranmaya başlamış , daha ilk adımlarında bebeklerinin ayak sağlığını önemsemişlerdir.


-Tabanı ortopedik olmalı mı ? Taban kalitesi nasıl anlaşılır?

-Orijinal deriden üretilen ayakkabı mı tercih edilmeli yoksa tabansız bez ayakkabı mı ?

-Ayakkabı büyük mü tercih edilmeli , tam kalıp mı alınmalı ?

 

İster ilk adımları için bebeğinize , isterseniz de koşmaya başlamış çocuğunuza ayakkabı alıyor olun , her ikisi için de ayakkabı tercih ederken öncelikle doğal malzemeyi tercih etmelisiniz. Çocuk ayakkabısı tercihinizde ayakkabının ham maddesi olan deri kalitesi başta olmak üzere , dikimi , taban kalitesi, ayakkabının anatomik yapısı ve son olarak görsel tasarımı ile bütün olmalıdır.

Özetleyecek olur isek , kışlık çocuk ayakkabısı alırken çocuğun ayakkabı içerisinde rahat etmesi , ayakkabının herhangi bir yerinden vurmaması ve çocuk için kullanımı kolay olması önemlidir.


Bebbini olarak 2018 kış sezonunun koleksiyonlarında tam da çocukların ruhunu yansıtan modeller kullandık. Renkli deriler , kaymaz tabanlar , cırt ve fermuar detayları ile renkli bir çalışma tasarladık. Farklı ve renkli tasarımlar ile çocuğunuzun tarzını ve rahatını koruyun…


Bebbini 2018 Kış Koleksiyonunu İncelemeniz üzere beklemekteyiz..

 

Kışlık Kız Çocuk Ayakkabıs  deri çocuk ayakkabısı kız çocuk botu  

  erkek çocuk botu  deri çocuk ayakkabısı  deri postal

 

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.